Ancelotti megnyugtatja a Milant a Real Madrid nem igazolja le Leaót

Rafael Leao AC Milan

Rafael Leaót állítólag az ügynöke felajánlotta a Real Madridnak, de Carlo Ancelotti személyesen biztosította a Milan vezetőjét, Paolo Maldinit, hogy a Real nem akarja leigazolni Leaót ezen a nyáron.

A portugál válogatott játékos volt a szezon legjobb játékosa, kiemelkedő teljesítménye nagy szerepet átszott abban, hogy az AC Milan 11 év után megszerezte a Serie A bajnoki címét. Eközben Leao piaci értéke 70-80 millió euróra emelkedett.

Jelenleg is folynak a tárgyalások új szerződéséről tárgyalnak. A Milan szeretné hossz távra lekötni értékes játékosát, mielőtt a leggazdagabb klubok kopogtatnának Leaóért, de a szezononkénti 4,5 millió eurós ajánlata valószínűleg nem lesz elég.

A Corriere dello Sport szerint Jorge Mendes ügynök felajánlotta Leaót a Real Madridnak, és megpróbálta kihasználni ezt az érdeklődést, hogy jobb ajánlatot kapjon ügyfele.

Mendes azonban kudarcot vallott. A Real Madrid edzője, Ancelotti továbbra is jó barátságban van a Milan igazgatójával, Maldinivel, és rendszeres kapcsolatban állnak.

A beszámoló szerint Ancelotti felhívta Maldinit, hogy külön megnyugtassa, a Real Madridnak nem áll szándékában Leaót elhalászni a Milan csapatából, mivel nem szerepel a kívánságlistájukon.