A Chelsea visszaengedné Lukakut az Interhez, két feltétellel

Romelu Lukaku

Fotó: sempreinter.com

Olasz lapértesülések szerint a Chelsea nyitott arra, hogy Romelu Lukakut fizetett kölcsönben, vagy a Nerazzurri egyik sztárjának bevonásával csereüzletben formájában visszaküldje az Interhez.

Thomas Tuchel tegnap átigazolási csúcsmegbeszélést tartott a Kékek új tulajdonosaival, és a Gazzetta dello Sport, a Tuttosport és az Il Corriere dello Sport értesülései szerint a német taktikus elezte, hogy nem gördít akadályt Lukaku távozása ellen. Ez aligha meglepő, tekintve, hogy a Manchester United korábbi sztárja 44 fellépésén mindössze 15 gólt szerzett a Kékeknél az elmúlt idényben.

A Kékek azonban kevesebb mint egy évvel ezelőtt 113 millió eurót fektettek be Lukaku szerződtetésébe, így az Inter csak kölcsönbe fogadhatja vissza a játékost.

A La Il Corriere dello Sport szerint az Internek legalább évi 25 millió eurót kellene fizetnie a csatár kölcsönadásáért, de az Inter pénzügyeit tekintve nehéz elképzelni, hogy a Nerazzurri ennyit fektetne be azért, hogy csak egy szezonra megszerezze a játékost.

A másik út az lehet, hogy a Nerazzurri felajánlja egyik sztárját, hogy Lukakut véglegesen leigazolják. Lautaro Martinez, Alessandro Bastoni és Milan Skriniar is a Kékek opciói között szerepel, de azt még nem tudni, hogy a Nerazzurri feláldozná-e valamelyik sztárját Lukaku visszavételéért.