Andrea Pinamonti megegyezett az Atalantával

Andrea Pinamonti

Fotó: sempreinter.com

Pinamonti megegyezett az Atalantával, de a La Dea és az Inter között jelentős távolság van az átigazolási díj összegéről

, Alfredo Pedulla beszámolója szerint.

Az Inter támadója, Andrea Pinamonti megegyezett az Atalantával a személyi feltételekről, de a két klubnak meg kell egyeznie a díjról, ami nem biztos, hogy egyszerű lesz az olasz média beszámolója szerint.

Mint arról Alfredo Pedulla olasz átigazolási újságíró a honlapján beszámolt, Andrea Pinamonti nagyon örül annak, hogy leigazolása felmerült az Atalanta csapatánál, miután korábban más klubokkal folytatott tárgyalások során eléggé tétován viselkedett.

Gian Piero Gasperini nagyon szeretné, ha az olasz csatár a csapatába kerülne, de a két klub között távolságtartás van az átigazolási díjat illetően.

A La Dea valamivel több mint 10 millió eurós ajánlatot tett, valamint némi bónuszt, de a Nerazzurri 20 millió eurós összeget szeretne a játékosért.

Ez az összeg jóval közelebb van ahhoz, amit a Monza korábbi ajánlata tartalmazott, de a játékos kevésbé lelkesedik a Serie A újoncának ajánlatáért.