Angel Correa, Atletico Madrid távozását fontolgatja

Angel Correa Atletico Madrid

Az Atletico Madrid kulcsfontosságú nyár előtt áll. A Los Rojiblancos tavaly nyáron Matheus Cunha, Antoine Griezmann és Rodrigo de Paul megszerzésével látszólag jól erősített, de a védelem mélységének hiánya nagyon megviselte őket.

Ha erősíteni akarnak a hátsó alakzatban, akkor az Atletinek lehet, hogy el kell adnia néhány kiegészítő vagy alapemberét, mivel Antoine Griezmannt a nyáron is meg akarják tartani.

Az egyik opció, aki távozhat a Wanda Metropolitanótól, Angel Correa. A Marca szerint az argentin csatár csalódott a Diego Simeone alatt betöltött szerepével, és máshol szeretne kezdő pozícióban játszanai.

Correa az idei szezon tíz Bajnokok Ligája-mérkőzéséből mindössze háromszor lépett pályára, és 15 alkalommal ült a kispadon a bajnoki szezon során. Annak ellenére, hogy a La Liga-mérkőzéseiknek csak 54%-án játszott, 12 góllal és 5 assziszttal zárt. A szezon elején meghatározó volt, a válságos időszakban ismét a kispadról volt kénytelen befolyásolni a mérkőzéseket.

A sérülések Joao Felixet, Cunhát és Griezmannt is sújtották ebben a szezonban, és ha mindannyian fittek maradtak volna, az tovább csökkenthette volna Correa játékperceit. Luis Suarez távozóban van, de érthető lenne, ha a 27 éves játékos is követné.

Fotó: facebook.com