Axel Witsel atletico

Fotó: Atletico Madrid Twitter

Az Atletico Madrid megkötötte első nyári szerződését, miután megegyezett Axel Witsellel. A 33 éves belga középpályás ingyen érkezik a Borussia Dortmundtól, miután négy szezont húzott le a Bundesligában.

Miután a hírek szerint Boubacar Kamara az Aston Villa ellenében elvesztette a lehetőséget, Diego Simeone egy sokéves tapasztalattal rendelkező veteránnal pótolhatja a középpályán keletkezett űrt.

A klub szerdán délután jelentette be a szerződtetését, és igyekeztek ezt kiemelni, hogy több mint 600 mérkőzéssel a háta mögött érkezik. A belga aranygeneráció tagja, Witsel a nemzetközi futballban is megállja a helyét.

Állítólag Simeone nagyon szerette volna, ha a következő szezonra egy újabb középpályás áll a rendelkezésére. Hector Herrera távozásával Geoffrey Kondogbia, Rodrigo de Paul, Saul Niguez és Koke Resurreccion voltak a középpályások, akik a rendelkezésére álltak. Witsel kétségtelenül acélosabbá teszi majd azt a részleget, amelyet talán El Cholo kissé könnyűnek érzett a tavalyi csalódást keltő kampány során.

Forrás: football-espana.net

Fotó: Atletico Madrid Twitter