Az Inter kész tárgyalni a Torinóval a sztárvédő Bremerről

Gleison Bremer

Fotó: sempreinter.com

Az Inter vezérigazgatója, Beppe Marotta a hírek szerint a jövő héten találkozik a Torino vezetőségével, hogy tárgyaljanak egy esetleges Gleison Bremerrel kötendő üzletről.

A Nerazzurri már egy ideje nagy rajongója a 25 éves brazil középhátvédnek, és már meg is egyeztek a személyes feltételekről, de a Granatával még nem sikerült megállapodni, akik 40-50 millió euró körüli összeget kérnek az aláírásáért.

A Tuttosport beszámolója szerint Marotta, az Inter vezérigazgatója a jövő hét elején találkozik torinói kollégáival, hogy megvitassák a Bremerért kötendő üzletet. A Nerazzurri szeretné 25-30 millió euró körüli összegre csökkenteni a borsos árcédulát, és fontolgatják, hogy kölcsönszerződést kínálnak a vételi kötelezettséget tartalmazó záradékkal, valamint néhány játékost cserébe.

Bremer nem szűkölködik kérőkben, a városi rivális Milan is szívesen vinné, így az Inter jövő heti, Torinóval folytatott tárgyalásai kulcsfontosságúnak bizonyulhatnak, ha a nyáron meg akarják szerezni az aláírását.

A brazil középső védő a Serie A egyik legerősebb védőjeként bizonyított ebben a szezonban, és úgy tűnik, készen áll az ugrásra egy topklubhoz.