Cristiano Ronaldo ismét manchesteri társaival edzett

Cristiano Ronaldo

Fotó: Manchester United Facebook oldala

Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál labdarúgója rövid fegyelmi büntetését követően kedden ismét klubtársaival közösen edzett.

A támadó szombaton az együttes edzőközpontjában erőnléti edzők irányításával egyénileg végzett gyakorlatokat, három nappal később pedig bekapcsolódott a csapat munkájába.

Cristiano Ronaldót azért kellett fegyelmezni, mert múlt szerdán a Tottenham Hotspur ellen 2-0-ra megnyert hazai bajnoki mérkőzésen a cserék közé jelölt klasszis megsértődött amiatt, hogy nem játszhatott, és a lefújás előtt percekkel elhagyta a pályát, majd a stadiont is.

Az MU holland mestere, Erik ten Hag ennek kapcsán kiemelte:

a történtekről személyesen beszél majd a játékossal, akire fegyelmezetlensége ellenére az együttes fontos részeként tekint.

A klub azzal szankcionálta Cristiano Ronaldót, hogy kimaradt a következő találkozó meccskeretéből, társai szombaton nélküle játszottak 1-1-es döntetlen a Chelsea otthonában a Premier League-ben.

Az MU következő találkozójára csütörtökön kerül sor, az angol gárda az Európa-liga csoportkörének ötödik fordulójában a moldovai Sheriff Tiraspolt fogadja.

MTI