Dibusz: A második gól egy tőrdöfés volt

dibusz dénes

Hiába juttatta előnyhöz  a Fradit Kristoffer Zachariassen húsz perccel a feszült hangulatú találkozó vége előtt  , mégis a Slovan Bratislava örülhetett. A Ferencváros 2-1-re kikapott a vendég Slovan Bratislavától a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának első, szerdai mérkőzésén. Sztanyiszlav Csercseszov, a zöld-fehérek vezetőedzője így értékelt:

„Nem mindig úgy jön ki a lépés, ahogy azt szeretnénk. Az első öt percen kívül elégedett lehetek, mert kétszer annyit birtokoltuk a labdát és jóval több helyzetünk volt, mint az ellenfélnek”

– mondta Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője. Az MTI kérdésére úgy reagált, hogy a fordításhoz nem különösebb problémák vezettek, hanem a koncentráció hagyott alább, majd hozzátette, neki egy dolga van most, egy hét alatt felkészíteni a csapatot a visszavágóra.

Dibusz Dénes, Ferencváros csapatkapitánya bosszúsan nyilatkozott, mert úgy érezte, nemcsak az előny szerezték meg a szlovákok, hanem irányították is a találkozót.

Dibusz szerint a játék képével nem volt gond egészen az utolsó negyedóráig, amikor a Slovan megfordította az eredményt. „Az egész mérkőzést uraltuk addig” – vélekedett, aztán hozzáfűzte, az egyenlítés után elvesztették a stabilitásukat.

„Olyan szituációból kaptuk az első gólt, amire napok óta készültünk. Tudtuk, mit fognak csinálni, mégse tudtuk levédekezni. A második gól egy tőrdöfés volt.”

Ettől függetlenül Dibusz nem gondolja, hogy eldőlt volna a párharc, még ha ebből a mérkőzésből többet is kihozhattak volna.

MTI / M4 Sport