Frenkie de Jong a Manchester United helyett maradna a Barcában

Frenkie de Jong barcelona

Fotó: Frenkie de Jong Facebook oldala

Frenkie de Jong kulcsfontosságú záloga lesz az FC Barcelonának a nyári átigazolási időszakban. A középpályás a 2021/22-es idény befejezése óta a Camp Nouból való távozásának tárgya.

A Manchester Unitedet összefüggésbe hozták a holland megszerzésével, mivel az új edző, Erik ten Hag nagyon szeretné az Old Traffordon is a csapatában tudni a középpályást.

A Barcelona maga is elismeri de Jong eladásának fontosságát, a gazdasági válság közepette. A több mint 75 millió euróra értékelt de Jong eladása nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a Barcelona olyan topcélpontok megszerzését finanszírozza, mint Robert Lewandowski és Raphinha.

A barcelonai újságíró, Achraf Ben Ayad nemrég a Twitteren egy kérdezz-felelek során friss információkat ejtett Frenkie de Jong jövőjéről a Barcánál.

Amikor a korábbi Ajax-sztárról kérdezték, Ben Ayad azt állította, hogy a középpályás szívesen maradna a Camp Nouban, és a nyári átigazolási időszakon túl is a Barcelonában folytatná pályafutását.

A 25 éves játékos elégedett a barcelonai életével. Szeretne Xavi Hernandez alatt dolgozni, és a klub sikereinek meghatározó részese lenni az elkövetkező években. Akár hosszútávon is elképzelhető, hogy ő lesz a középpálya vezére a középpályán.

Ben Ayad azonban azt sugallja, hogy a Barcelona táborában senki sem tett neki ígéretet a klubnál töltött jövőjével kapcsolatban.

Mivel a találgatások szerint a Manchester United hajlandó lenne teljesíteni a Barcelona követeléseit a középpályásért, úgy tűnik, a klub nyitva tartja a lehetőségeket.

De mivel még két hónap van hátra az új szezon kezdetéig, érdekes lesz látni, hogyan alakulnak a dolgok, és mit hoz a jövő Frenkie de Jong számára az elkövetkező hetekben.

Forrás: newsnow.co.uk/h/Sport/Football/La+Liga

Fotó: Frenkie de Jong Facebook oldala