Gabriel Jesus

Fotó: Gabriel Jesus Facebook oldala

A brazil csatárért folytatott licitálásba most a Chelsea is beszállt, akik Todd Boehly irányításával új projektbe kezdenek. Korábban a Tottenham és a Real Madrid érdeklődéséről is hallottunk.


Gabriel Jesus (25) nagyon közel áll ahhoz, hogy elhagyja a Manchester Cityt. Ezt tudják az „égszínkékeknél”, akik nemrég szerződtették Erling Haalandot, és elengedik a brazilt, amennyiben olyan ajánlat érkezik, amely megfelel az elvárásaiknak. A csatárért folytatott licitálásban olyan klubok tűntek fel, mint az Arsenal, a Tottenham, a Real Madrid és nem utolsósorban a Chelsea.

A Diario AS értesülései szerint a Kékek nagyon érdeklődnek Gabriel Jesus iránt, és a nyáron megpróbálják leigazolni, amint az angol kormány szankcióját feloldják, és Todd Boehly átveszi a klub elnöki tisztét. Éppen ezek a bürokratikus lépések késleltethetik a Chelsea ajánlatát a játékosért, bár már értesült arról, hogy hivatalos ajánlatot tesznek.

Az óra tehát ketyeg a Stamford Bridge-i alakulat ellen, akik egyelőre nem tudják, mikorra sikerül tető alá hozniuk az üzletet. Ezt a hátrányt kihasználhatják a londoni szomszédok és riválisok, az Arsenal és a Tottenham, akik szintén szemmel tartják Gabriel Jesus helyzetét.

Fotó: Gabriel Jesus Facebook oldala