Gleison Bremer nyáron távozik Torinóból

Gleison Bremer

Fotó: sempreinter.com

Gleison Bremer megerősítette, hogy a nyáron távozik Torinóból, és több lehetőséget is megvizsgál.

Az ESPN-nek nyilatkozva a brazil védő világossá tette, hogy az elmúlt szezonban annak ellenére maradt a Torinónál, hogy úgy érezte, új kihívásra van szüksége. Így döntött, és ezért a klub most nem áll az útjába, hogy a Bajnokok Ligájában játszhasson.

„Mondtam az edzőnek és a vezetőségnek tavaly nyáron: ‘Most váltani akarok’. Erre azt mondták: ‘Maradj idén, segíts nekünk. Jövőre megteheted a következő lépést’.

„A szurkolók már tudják, hogy megvan bennem a vágy, hogy a Bajnokok Ligájában játsszak, és kiérdemeljem a behívót a brazil válogatottba.”

Megismételte, hogy magasabb szinten kell játszania, és megfontolja néhány klub ajánlatát.

„Sokkal magasabb szinten kell játszanom, úgy gondolom, hogy ez csak idő kérdése. Végiggondolok néhány ajánlatot, de szerintem a következő szezonban már nem a Torinóban fogok játszani.”

Az egyik ilyen ajánlat az Intertől érkezik, és a megállapodás már régóta érvényben van. A másik valószínűleg az AC Milantól érkezik, akik a Lille-től érkező Sven Botman helyett inkább őt próbálhatják meg leigazolni.

Az Inter a jövő héten találkozik a Torinóval, ahol megpróbálnak egyezséget kötni Gleison Bremerrel. A torinóiak 35-40 millió eurót kérnek a játékosért, de az Inter nem tud ennyit fizetni.