Hakim Ziyech

Fotó: Hakim Ziyech Facebook oldala

Az Inter és a Juventus is csatlakozott az AC Milanhoz a Chelsea szélsőjének, Hakim Ziyechnek a leigazolásáért folyó versenyben.

Ziyech a Chelsea-hez való szerződése óta nehezen alkalmazkodott a Premier League-hez, annak ellenére, hogy az Ajaxnál töltött időszakában kiválóan teljesített. A marokkói szélső a Bajnokok Ligájában és az Eredivisie-ben is lenyűgözte az Ajaxot, és ezzel kiérdemelte, hogy Angliába költözzön.

Ziyech azonban most mozgásban lehet, a Fichajes értesülései szerint az Inter és a Juventus is érdeklődik a 29 éves játékos iránt.

Ez a jelentés azt követően jelent meg, hogy Fabrizio Romano megerősítette, hogy az AC Milan tárgyalásokat folytat Ziyech Olaszországba hozásáról, a Chelsea pedig elengedné a szélsőt.

A Chelsea-től való távozás megfelelő lépésnek tűnik Ziyech számára, akinek nem sikerült megszilárdítania a rendszeres helyet Thomas Tuchel csapatában.

Külföldről érkező játékosoknál gyakran látjuk, hogy képtelenek alkalmazkodni a Premier League futballhoz, annak ellenére, hogy máshol kiemelkedően teljesítenek. A Chelsea sajnos tele van olyan játékosokkal, akik szenvednek ettől, Timo Werner és Christian Pulisic is hasonló helyzetben van.

Forrás: caughtoffside.com

Fotó: Hakim Ziyech Facebook oldala