A Manchester United most már nagyon közel Frenkie De Jong leigazolásához

Frenkie de Jong barcelona

Fotó: Frenkie de Jong Facebook oldala

A Man United közel áll ahhoz, hogy megegyezzen a 69 millió fontos középpályásról, de még mindig van egy kis akadály előttük.

A Manchester United végre úgy tűnik, hogy előrelépést ért el a Barcelona középpályásának, Frenkie De Jongnak a leigazolásában.

Ezt állítja a Sport friss beszámolója, amely szerint a Vörös Ördögök „nagyon közel” vannak ahhoz, hogy 69 millió fontos (80 millió eurós) megállapodást kössenek a holland válogatott játékosért.

A 25 éves De Jongot azóta keresi a United, amióta Erik ten Hag váltotta a korábbi ideiglenes főnököt, Ralf Rangnickot. Tekintettel arra, hogy a páros Ajaxban eltöltött közös időszaka után De Jonggal együtt dolgozott, egyértelmű, hogy a Vörös Ördögök új vezetőedzője szívügyének tekinti az újbóli találkozást.

Annak ellenére, hogy a tárgyalások több héten át tartottak, és nem sok mindenről lehetett beszámolni, most úgy tűnik, hogy a United és európai riválisa egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy megállapodjanak egy olyan átigazolásról, amelynek köszönhetően De Jong a világ 19. legdrágább játékosa lenne.

Bár úgy tűnik, hogy a két klub közötti üzlet az utolsó szakaszába lép, a Unitednek még meg kell állapodnia a személyes feltételekben az Ajax korábbi középpályásával, ami nem biztos, hogy olyan egyszerű lesz, főleg annak fényében, hogy a legszívesebben egy Bajnokok Ligájában induló csapatban játszana (Fabrizio Romano).

Amikor a legutóbbi nemzetközi szünetben a jövőjéről kérdezték, De Jong a Yahoo idézése szerint így nyilatkozott: „Nem… nem mondhatok semmit”.

Forrás: caughtoffside.com

Fotó: Frenkie de Jong Facebook oldala