Presnel Kimpembe

Fotó: Presnel Kimpembe Facebook oldala

A Real Madrid csatlakozott a Chelsea-hez a PSG védőjének, Presnel Kimpembe-nek a leigazolásáért folytatott versenyfutásban.

Kimpembe szerződése a PSG-nél 2024 júniusáig szól, de a francia védőnek még nem ajánlották fel a jelenlegi szerződésének meghosszabbítását. A Defensa Central szerint a 26 éves játékos egyre frusztráltabb a klubnál, amiért nem kínálnak neki új szerződést, és a Real Madrid most már figyelemmel kíséri a helyzetet.

A francia válogatott védő már évek óta a PSG védelmének egyik alapembere, és úgy érzi, hogy a klub alulértékeli őt. Ez arra kényszerítheti, hogy megvizsgálja a lehetőségeit, és a GOAL szerint a Chelsea is fontolgatja, hogy lépést tesz érte.

Andreas Christensen és Antonio Rudiger nyári elvesztése miatt a Chelsea kétségbeesetten keresi majd a védőerősítést, és jó esély van rá, hogy Thomas Tuchel rendszeres első csapatbeli futballt tudna neki kínálni.

A Real Madridban rendszeresen játszani Kimpembe számára nehezebb lehet, miután az Európa-bajnokok a nyáron hozták Rudigert.

Mivel Thiago Silvával már játszott együtt a PSG-ben, valamint Tuchel irányítja a Chelsea-t, így a londoniak előnyben lehetnek a madridiakkal szemben, ha Kimpembe szeretne egykori társaival játszani ismét.

Forrás: caughtoffside.com

Fotó: Presnel Kimpembe Facebook oldala