Jorge Mendes felajánlotta Ronaldót a Romának

Cristiano Ronaldo

Fotó: Manchester United Facebook oldala

A La Gazzetta dello Sport azt állítja, hogy a szuperügynök Jorge Mendes felajánlotta Cristiano Ronaldót José Mourinho Romájának.

A beszámoló részletezi, hogy a 37 éves portugál sztár a nyáron valószínűleg elhagyja a Manchester Unitedet, miután továbbra sem győzte meg az új edző, Erik Ten Hag, és a legutóbbi pletykák a Bayern Münchennel hozták összefüggésbe. Ezt később cáfolták, de ez várható volt.

Rómában már hetek óta suttognak Ronaldo esetleges átszerződéséről a Romához, a WhatsAppon futótűzként terjedt egy hírhedt hangfelvétel, amely a játékos érkezését látszik részletezni. A bukmékerek mostanra már be is szálltak a dologba, és 2:1-es oddsot adnak a Giallorossihoz való átigazolásra.

Mendes állítólag felajánlotta Ronaldót a Romának, miközben új klubot keres ügyfelének. Az a tény, hogy Mourinhót is Mendes képviseli, csak segíti egy esetleges üzletet, és nem tudni, mi történhetne, ha mindhárman leülnének együtt.

Az üzlet költségei valóban lehetetlennek tűnnek a Roma számára, de ki tudja, hogyan reagálnak majd Friedkinék, akiknél további támogatás is lehetséges.

Az angliai hírek szerint a Chelsea-hez való átigazolás is lehetséges, ami az új tulajdonos Todd Boehly és Mendes közötti tárgyalások során merült fel.