Ismét a Napoli célkeresztjében Szoboszlai

Szoboszlai Dominik

MTI/EPA/Filip Singer

A West Ham tárgyalásokat folytat Piotr Zielinskiért, és amennyiben sikerülne tető alá hozniuk az üzletet, a Napoli az RB Leipzig játékosa, Szoboszlai Dominikért tehetne lépést a Football Italia szerint.

Úgy tűnik, a Kalapácsosok mindenáron szeretnék megszerezni a lengyel középpályás aláírását, és a hírek szerint készek megpróbálni elérni az Aurelio De Laurentiis elnök által meghatározott 35 millió euró plusz járulékos árcédulát. A Napoli nyitott az eladásra, és szeretné folytatni a csapat megújítását.

Az Il Mattino beszámolója szerint a Napoli érdeklődik Szoboszlai megszerzése iránt, és Zielinski eladása biztosítaná számukra a szükséges forrásokat, az RB Leipzig 30 millió euró körüli összeget kér a magyar tehetségért.

Luciano Spalletti nagy rajongója Szoboszlainak, és szívesen látná őt a csapatban, de előbb a Napolinak véglegesítenie kell Zielinski eladását.

Az elmúlt szezonban Szoboszlai tisztességesen helytállt az RB Leipzig színeiben, 31 Bundesliga-szereplése során hat gólt szerzett és nyolc asszisztot adott. A német csapathoz 2026-ig köti szerződés.