Juventus lecsapna Koulibalyra

Kalidou Koulibaly

A Juventus élénken érdeklődik Kalidou Koulibaly iránt, amennyiben nem hosszabbít szerződést a Napolival. A játékos várhatóan magas árát Merih Demiral átadásával csökkentenék.

A 30 éves szenegáli védő jelenleg tárgyalásokat folytat a Partenopei elnökével, Aurelio De Laurentiisszel a szerződéshosszabbításról, mivel jelenlegi megállapodása 2023-ban jár le. A Napoli jelentős összeggel szeretné csökkenteni a csapat bérköltségét, és a Koulibalynak tett ajánlatuk eddig nem bizonyult meggyőzőnek.

A Tuttosport beszámolója szerint amennyiben Koulibaly nem hosszabbít a Napolival, a Juventus intenzív tárgyalásokba kezdene a 30 éves játékos megszerzéséért. A tervük az lenne, hogy a csereüzletbe bevonnák Merih Demiralt, akit valószínűleg nem fog véglegesen leigazolni az Atalanta.

A 30 éves Koulibaly 2014 óta játszik a Napolinál, és erősen kötődik a városhoz és a szurkolókhoz is, így valószínű, hogy nem könnyen fogadná el a Torinóba való költözést. Bár Gonzalo Higuain mintájából kiindulva egy ilyen átigazolást azért nem lehet kategorikusan kizárni.