Kounde első számú célpontja a Barcelona

Jules Koundé barcelona

Fotó: Barca News 24x7 Facebook oldala

A Barcelona és a Sevilla még nem kezdett hivatalos tárgyalásokat Jules Kounde átigazolásáról a Mundo Deportivo szerint. A két klub azonban tárgyal, és úgy tudni, hogy a Sevilla nem állna az útjába annak, hogy Kounde egy elit klubhoz igazoljon, miután két nyáron visszautasította az érte szóló ajánlatokat. De nekik is szükségük van bevételre…

Kounde első számú választása a Barcelona, annak ellenére, hogy a Chelsea régóta érdeklődik iránta. A Barcelona arra vár, hogy június 30-ig befejezze a televíziós jogok 10%-ának eladását, mielőtt komolyan támadást indítana, és Xavi Hernandez Koundét hozná első számú célpontként a középhátvéd posztra. A francia mindössze 23 éves, és hatalmas potenciállal rendelkezik.

Kounde 2019 nyarán csatlakozott a Sevillához a Bordeaux-tól, és azóta az európai futball egyik legjobb középhátvédjévé vált. Diego Carlosszal szoros párost alkotott a Sevilla védelmének középpontjában, és azóta teljes értékű francia válogatott lett. Ha a Barcelona szerződteti őt, akkor a következő tíz évre szóló középhátvédet szerződtet.

Forrás: football-espana.net

Fotó: Barca News 24×7 Facebook oldala