Legjobb egyiptomi témájú nyerőgépek

nyerogep2

Lépjen be az egyiptomi nyerőgépek világába, ahol piramisokat, múmiákat, arany maszkokat, lenyűgöző isteneket, Tutankhamunot és Kleopátrát talál. Nem csoda, hogy ez az ősi civilizáció inspirálja a világ legnépszerűbb kaszinójátékait. Ha szeretne ingyenes pörgetéseket élvezni egy népszerű egyiptomi nyerőgép játékban, javasoljuk, hogy vegye igénybe a Vulkan Bet bonus kedvezményt, hogy élvezhesse a Book of Dead játékok 50 ingyenes pörgetését.

Miért olyan népszerűek az egyiptomi nyerőgépek?

Az egyiptomi témájú videó nyerőgépek, mint például a Play’n GO Book of Dead és a Novomatic Book of Ra, az egyik legnépszerűbb online kaszinójátékok közé tartoznak.

Az egyiptomi nyerőgépek játszása olyan, mintha visszautazna a legendás fáraókhoz, mint például Tutankhamun, Ramszesz és Kleopátra. Mindezt lélegzetelállító vizuális effektusokkal érik el, kreatív megoldásokkal az évezredek óta titokzatos dolgokra, nagy bónuszokkal és akár 1 millió dolláros jackpotokkal, mint a Mega Moolah Isis és a MegaJackpots Kleopátra.

A többség átlagos RTP-je 94%, ami rendkívül népszerűvé teszi őket. A várható hozam szempontjából még a rulett, blackjack, baccarat, craps és póker legmagasabb téteket felvonultató változataival is rivalizálnak.

Az egyiptomi témájú nyerőgépeknek kellemes RTP-je és nagyszerű nyereményei miatt a kanadai szerencsejáték-ipar egyik legkeresettebb játékai lettek.

Nézzük meg az 5 legjobb egyiptomi témájú nyerőgépjáték listáját:

Mega Moolah Isis

Bár egyszerű története és elavult vizuálja van, a Microgaming Mega Moolah Isis progresszív jackpot játéka továbbra is az egyik legjobb Egyiptom nyerőgép online.

Ez a 5 tárcsás, 3 soros, 25 nyerővonalas magas volatilitású videó nyerőgép 88,12% RTP-vel rendelkezik.

A Sas, Korona, Istennők, a Horus szeme és az Isis királynő a Temple of Isis-ban. Mindez illeszkedik a nyerőgép koncepciójához; a félelmetes, drámai háttérzenét az íróvessző jelzi.

Három vagy annál több Sas Scatter szimbólum generál 20 ingyenes pörgetést, négy 25 ingyenes pörgetést és öt 30 ingyenes pörgetést.

Mint minden Mega Moolah játék, ennek a videó nyerőgépnek négy fantasztikus jackpotja van: Mini, Minor, Major és Mega.

Kleopátra

Majdnem 2000 évvel halála után Kleopátra még mindig inspirálja az emberek képzeletét. Miután 2005-ben bemutatták egy földalatti nyerőgépként, az IGT Cleopátra 2017-ben online videó nyerőgéppé vált, és ugyanolyan népszerű lett.

Ez a közepes volatilitású játék gyümölcsös gépeken alapul, de 5 tárcsás, 3 soros, 20 nyerővonalas és 95,02% RTP-jú. Az ókori Egyiptomot a Horus szeme, a skarab bogarak, a virágok, a Szfinx (Scatter szimbólum) és Kleopátra tekintete (a Vad szimbólum, ami minden más szimbólumot kivéve a Scatter-t helyettesít) képviseli. Három vagy annál több Szfinx aktiválja a ingyenes pörgetés bónuszt. Ha három vagy annál több Szfinx szimbólum fordul elő bármelyik 15 ingyenes pörgetés alatt 3x-es szorzóval, extra 15 pörgetést kapsz.

A fáraók legendái

A Fáraók legendája egy másik fantasztikus egyiptomi nyerőgép, amely ideális a kevésbé tapasztalt játékosoknak és/vagy kevésbé tapasztalt játékosoknak egyszerű és egyértelmű játékmenetének köszönhetően, 5×3-as rácsozással, 20 nyerővonallal és olyan bónuszokkal, mint a Fáraó bónusza, ingyenes pörgetések és egyedi szimbólumok. Ez az egyiptomi nyerőgép ideális a legtöbb játékos számára közepes volatilitása miatt.