Mbappé döntése komoly hatással lehet Lionel Messi jövőjére is

Messi PSG

Kylian Mbappé döntése, hogy elutasítja a Real Madridot, és inkább a Paris Saint-Germainben marad, a Diario AS szerint még komoly hatással lehet Lionel Messi jövőjére a Parc des Princes-ben.

A PSG eredeti terve az volt, hogy Messi köré formálja a klub új projektjét, ha Mbappe a Santiago Bernabeu felé távozna. Leonardót és Mauricio Pochettinót is kirúgták volna, mivel a korábbi barcelonaiak sztárok egyikükkel sem jöttek ki különösebben jól.

Most azonban, hogy Mbappe a francia klubhoz kötötte a jövőjét, a PSG erőfeszítései inkább a 23 éves franciára, mint az öregedő argentinra összpontosulnak majd.

Ez nem jelenti azt, hogy Messit bosszantaná a PSG irányváltása. Sőt, úgy tudjuk, hogy örül neki. Úgy véli, Mbappe nélkülözhetetlen a PSG számára, ha továbbra is trófeákat akarnak szerezni, és végre megnyerni a Bajnokok Ligáját.

És bár Mbappe jobb kapcsolatot ápol Pochettinóval, mint Messi, egyetért vele abban, hogy Leonardónak mennie kell. Ez a döntés már megszületett, Luis Campos készen áll arra, hogy a brazil helyére érkezzen.