Megvan a Barcelona jövő évi edzője

xavi hernandez

FC Barcelona Facebook

Egybehangzó sajtóértesülések (a hírről többek között Farbrizio Romano is beszámolt) szerint Xavi Hernández meggondolta magát, és nyitott a folytatásra, kitölti a 2025 nyaráig szóló szerződését. Joan Laporta klubelnök csütörtökön sajtótájékoztató keretében nyilatkozik az elmúlt napok eseményeivel kapcsolatban.

A 44 éves vezetőedző január végén, a Villarreal elleni 5–3-as vereség után jelentette be, hogy az idény végén mindenképpen távozik, és egészen eddig ragaszkodott a korábbi döntéséhez. A madridi As azonban Xavi Torresre, a TV3 újságírójára hivatkozva azt írja, hogy az egykori középpályás meggondolta magát, és nyitott a folytatásra, de hasonlóról számol be a Marca és a Mundo Deportivo is. Azt egyelőre nem tudni, mi miatt gondolhatta meg magát Xavi, ráadásul pont egy pocsék hét után, amikor csapatával kiesett a BL-ből, és elveszítette a Real Madrid otthonában játszott el Clásicót.

Xavi szerdán találkozott Joan Laporta elnökkel és Deco sportigazgatóval, a megbeszélés után pedig végül elfogadta a klub által támasztott feltételeket a folytatáshoz.

Frissítés: az MTI beszámolója szerint a klub megerősítette a spanyol hírügynökségnek, hogy Xavi mégis kitölti a 2025 nyaráig szóló szerződését.