Milinkovic-Savic: a Manchester United, a Chelsea és a Newcastle is tárgyalásban

Milinkovic-Savic Lazio

A Manchester United, a Chelsea és a Newcastle United állítólag érdeklődik a Lazio középpályása, Sergej Milinkovic-Savic iránt, de nem biztos, hogy megadják a 65 millió eurós kért árat.

Ez már jelentős árengedmény ahhoz a 100 millió euróhoz képest, amelyet a Lazio elnöke, Claudio Lotito állítása szerint néhány éve még visszautasított egy Premier League csapattól, de a szerződés 2024 júniusáig szól, és a Bajnokok Ligája kvalifikáció ismételt elmaradása áldozatokat követel.

A Biancocelesti sportigazgatója, Igli Tare nemrég tért vissza Olaszországba néhány napos londoni tartózkodásából, ahol a hírek szerint több angol csapattal is tárgyalt.

Ezek közé tartozik a Manchester United, amelyet már régóta kapcsolatba hoznak Milinkovic-Saviccsal, továbbá megjelent kérőként a Chelsea és a Newcastle United is.

Vannak azonban különbségek a tárgyalások intenzitásában, mivel a United új menedzsere, Erik ten Haag inkább a barcelonai Frenkie de Jongot preferálja, a Newcastle pedig egyáltalán nem szerepel az európai kupákban.

Milinkovic-Savic soha nem mondta, hogy el akarja hagyni a Laziót, és az első közös szezonjuk után még csak most ismerkedik Maurizio Sarri edzővel.

A Juventus már régóta le szeretné igazolni a szerb válogatott játékost, de az Aquile sokkal szívesebben adná el külföldre.