Achraf Hakimi is visszatérhet az Interhez?

Achraf Hakimi

Fotó: sempreinter.com

Matteo Barzaghi olasz újságíró azt sugallta, hogy Achraf Hakimi visszatérhetne az Interhez a Paris Saint Germainnel kötött Milan Skriniar-üzlet részeként

– derül ki az olasz televíziós média beszámolójából.

Mint arról a Sport Mediaset újságírója, Matteo Barzaghi beszámolt, van rá esély, hogy Achraf Hakimi Romelu Lukaku mellett visszatérhet az Interhez.

Szerinte van lehetőség arra, hogy a Paris Saint Germain 40 millió eurót plusz a marokkói szélsőt tartalmazza az ajánlatuk Milan Skriniarért, aki az első számú védő célpontjuk.

“Skriniar? Az Inter nagyon magas árat szabott. 80 millió eurót kérnek, míg a párizsiak 50 millió eurót plusz egy játékost ajánlottak.

“Mi azt mondtuk, sőt, némi meggyőződéssel: miért ne lehetne 40 millió euró plusz Hakimi? Miért ne próbálkozhatnánk egy újabb átütő erejű visszatéréssel? Nem olyan lehetetlen: nem ment neki jól, vissza akar jönni, a PSG pedig Skriniart akarja. Miért ne próbálnánk meg? Nem kerül semmibe a próbálkozás.”

Achraf Hakimi volt a másik magasan jegyzett távozó az Interből tavaly nyáron. Romelu Lukaku mellett úgy tűnik ő is közel áll ahhoz, hogy visszatérjen az Interbe.

Nem volt túl sikeres az első szezonja Párizsban, annak ellenére sem, hogy megnyerte a Ligue 1-et a PSG-vel. A jelek szerint vissza akar térni a Nerazzurrihoz. Ez feltételezhetően Denzel Dumfries eladását is jelentené.