Mkhitaryan visszautasította a Roma ajánlatát, az Interhez szerződik

Henrikh Mkhitaryan AS Roma

Fotó: facebook.com

Henrikh Mkhitaryan a hírek szerint visszautasította a Roma utolsó szerződéshosszabbítási ajánlatát, és helyette szabadon távozna az Interhez.

A Giallorossi tegnap javított a szerződéshosszabbítási feltételein, így a Roma legutolsó ajánlata szezononként körülbelül 4,2 millió euróra rúgott, beleértve a különböző kiegészítőket és bónuszokat, ez gyakorlatilag megegyezett volna az Inter ajánlatával.

Ugyanakkor hozzátették, hogy 24 órás ultimátumot adtak a döntésre, és figyelmeztették a játékost, hogy nem lesz további ajánlat.

A Sky Sport Italia, a Sportitalia, a Gazzetta dello Sport, az Il Tempo és még sokan mások pontosan ugyanazt a történetet közlik – Mkhitaryan környezete tájékoztatta a Romát, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését a Stadio Olimpicóban.

Most már biztosnak tűnik, hogy az Internél kezdi pályafutása új fejezetét, amely Bajnokok Ligája futballt tudott neki ajánlani, míg a Roma csak az Európa Ligában szerepel.

A 33 éves örmény válogatott játékos 2019-ben csatlakozott a Romához eredetileg kölcsönbe az Arsenaltól, majd ingyenesen átigazolva véglegesítette szerződését.

Ebben a szezonban 44 tétmérkőzésen öt gólt szerzett és kilenc asszisztot adott, amivel a Giallorossi megnyerte a Konferencia Ligát.

Fotó: facebook.com