Gattuso oldhatja meg a Milan és a Chelsea „Bakayoko problémáját”

Tiemoue Bakayoko AC Milan

Fotó: Tiemoue Bakayoko hivatalos facebook oldala

Gennaro Gattuso a végén még szívességet tehet régi klubjának, a Milannak, ugyanis a hírek szerint a Valencia edzőjeként első kérése a jelenleg a Chelsea-től kölcsönben a Milanban szereplő Tiemoue Bakayoko megszerzése lesz.

Jose Bordalast tegnap rúgták ki, Gattuso pedig már alá is írta kétéves szerződését a Valencia tulajdonosával, Peter Limmel folytatott megbeszélésen.

Az első hírek szerint a kívánságlistán az első név ismét Bakayoko, hiszen Gattuso már dolgozott együtt a középpályással a Milannál és a Napolinál is. Mindkét esetben a Chelsea-től érkezett kölcsönbe opciós vételi joggal, de egyik esetben sem vásárolták meg a Seie A-s klubok.

Most a 27 éves játékos ismét ugyanebben a helyzetben van, hiszen 2021 augusztusában két évre kölcsönbe került a Milanhoz, 17 millió eurós vételi kötelezettséggel, abban az esetben ha a 2022-23-as szezonban legalább 15 meccsen, egyenként 45 percet játszik.

A Rossoneri természetesen nem akarja megtartani Bakayokót, és megpróbálnak tárgyalni a Chelsea-vel a távozásáról. Gattuso itt korábbi csapata segítségére siethet, hogy és ugyanennyiért átveheti tőlük a középpályást.

Bakayoko ebben a szezonban 18 alkalommal lépett pályára a Milanban, ebből mindössze öt alkalommal kezdőként.

Fotó: Tiemoue Bakayoko hivatalos facebook oldala