Nkunku visszatérne a Paris Saint-Germainhez

Nkunku lipcse

Fotó: RB Leipzig Facebook oldala

Christopher Nkunkut, az RB Leipzig labdarúgócsapatának francia válogatott csatárát foglalkoztatja a gondolat, hogy visszatérjen a Paris Saint-Germainhez.

A 24 éves támadó 2010-ben gyerekként került a PSG-hez, melytől 2019-ben igazolt Lipcsébe, ahol a legutóbbi szezonban parádésan teljesített: 51 tétmérkőzésen 55 gólt szerzett, a bajnokságban negyedik lett a csapatával, a Német Kupát pedig megnyerte.

Nkunkut 2024-ig szerződés köti a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Leipzighez, melynek ügyvezetője, Oliver Mintzlaff a minap kijelentette, hogy a francia játékos biztosan marad a következő szezonban is. A futballista azonban vasárnap, a francia nemzeti csapat edzőtáborában már korántsem nyilatkozott ennyire egyértelműen.

Egyetlen lehetőséget sem zárok ki, a futballban bármi megtörténhet. Mindig mondtam, hogy Párizs az otthonom, a klub pedig kedves nekem
– jelentette ki Nkunku, hozzátéve, hogy jólesik számára a PSG érdeklődése, ugyanakkor a Leipzig mindent megtesz azért, hogy maradjon.

Forrás: MTI

Fotó: RB Leipzig Facebook oldala