Noa Lang megerősítette: elhagyja a Club Brugge-t

Noa Lang Club Brugge

fotó: football-italia.net

Noa Lang megerősítette, hogy a nyáron elhagyja a Club Brugge-t, és elismerte, hogy a Rossoneri érdeklődik iránta.

A belga Het Laatse Nieuwsnak adott interjújában Lang nem fogta vissza magát, amikor arról beszélt, hogy milyen nyilvánvaló hatást gyakorolt a belga Jupiler Pro League-re a Club Brugge-nál töltött ideje alatt.

„Felforrósítottam a belga futballt. Én mondom: amikor elmegyek, hiányozni fogok Belgiumnak” – mondta.

„Mert színt adtam a futballjuknak. A következő szezonban ismét egy Noa Langért fogtok sírni a Jupiler Pro League-ben”.

A fiatal holland támadó megkérdőjelezhető és rendkívül magabiztos hozzáállásáról vált ismertté, és amennyiben a következő szezonban a Milanban köt ki, Stefano Pioli jól teszi, ha ezt hasznosítja.

A játékos egyértelművé tette, hogy bár jelenleg nincs megállapodása a Milannal, de nem tagadta, hogy a klub szívesen szerződtetné őt.

„Nem tagadhatom, hogy a Milan érdeklődik irántam, de nem arról van szó, hogy személyes megállapodásom lenne velük”.

Folytatva az egyértelműen erős hitet a képességeiben, Lang arról beszélt, hogy ki lesz a helyettese a támadósorban a Club Brugge-nál, és hogy képes lesz-e megbirkózni a nyomással.

„Nusával a klubnak megvan az utódom. Néha azzal viccelődöm, hogy ő az egyetlen, aki átveheti a 10-es számomat, miután én távozom.

„Nem tudom, ki fogja megkapni, mert széles vállakra van szükség. Örülök, hogy vártam még egy évet a távozással, mert sokat tanultam. Most már készen állok.”

fotó: football-italia.net