Victor Osimhen Napoli

A bajorok a nyáron elveszíthetik Lewandowskit, és kétségbeesetten keresik a pótlását, de a partenopeiek nem hajlandóak olcsón megválni sztárjuktól.

A német bajnok Bayern München ki akar szállni a Super Eagles támadójának, Victor Osimhennek a szerződtetéséért folytatott versenyből, mert a Napoli 110 millió euróra értékeli a játékost.

Robert Lewandowski kijelentette, hogy a nyáron távozni akar Münchenből, és a Barcelona a valószínű célállomás. Emiatt a bajorok kétségbeesetten keresik a megfelelő utódot.

A Napoli csatára, Victor Osimhen az elmúlt szezonban remekül szerepelt a Napoliban, 32 fellépésen 18 gólt szerzett. A korábbi Lille-játékos iránt több európai topcsapat érdeklődését is felkeltette.

Korábban olyan hírek láttak napvilágot, amelyek a Bayern Münchent a Napoli csatáráért, Victor Osimhenért tett lépéssel hozták kapcsolatba. A Skysports értesülései szerint azonban a 31-szeres Bundesliga-bajnok nem hajlandó 110 millió eurót kiadni egy játékosért.

Ennek ellenére Osimhen esetében nem zárható ki a Napoli távozása, mivel a Premier League-ben szereplő Manchester United, Newcastle United és Arsenal érdeklődése is aktív.

Mégis, a Napoli árcédulája a legfőbb akadálya bármilyen üzletnek, mivel a partenopeiek nem hajlandóak elveszíteni értéküket, hacsak nem kapnak mega összeget.

Forrás: soccernet.ng