Paul Pogba három ajánlat közül választhat

Paul Pogba

Fotó: facebook.com

29 évesen, a Manchester Unitednél eltöltött 6 sikertelen szezont követően Paul Pogba ismét a piacon van.

Amikor 2016-ban elhagyta a Juventust, Pogba az egyik legkeresettebb név volt az európai futballban, és bár már nem rendelkezik ugyanazzal a vonzerővel, mint korábbi Olaszországban eltöltött évei alatt, ajánlatokban azért nem szenved hiányt.

A Real Madridot többször kapcsolatba hozták a középpályással, mielőtt a Manchester Unitedhez került volna, és úgy tűnik, a Los Blancók még mindig érdekeltek lennének abban, hogy Madridba vigyék. Ezt állítja a SkySports, amely szerint Florentino Perez ajánlatot tett Pogbának.

Pogba szabadon igazolhatóvá válik a nyáron, és illeszkedne a madridiak új játékospolitikájához, ahogy David Alaba és Antonio Rudiger esetében is szabadon igazolható játékosokat szerződtetnének.

Máshonnan is vannak azonban ajánlatai. Állítólag a Juventus is érdeklődik iránta, hogy visszavigye őt Torinóba, ahol karrierje legjobb időszakát élte, míg a Paris Saint-Germain szintén érdeklődik iránta.

Persze könnyen lehet, hogy a Real Madrid Aurelien Tchouameni döntésére vár. Mindkettőjük együttes leszerződtetése valószínűleg valaki más távozását jelentené egyben. Hiszen Luka Modric, Toni Kroos, Casemiro, Eduardo Camavinga, Fede Valverde és Dani Ceballos már most is versenyben vannak a középpályás posztokért.