A Barcelona drasztikus lépéseket fontolgat Martin Braithwaite hozzáállása miatt

Martin Braithwaite Barcelona

Fotó: football-espana.net

A Barcelona megpróbál egy jelentősen átalakított csapattal nekivágni az új szezonnak. Ám a terveik leginkább azon múlnak, hogy milyen játékosokat és mennyiért tudnak eladni vagy rávenni arra, hogy elhagyják a klubot.

Az egyik játékos, akit Xavi Hernandez menedzser nyáron távozásra bírna a klubtól, az Martin Braithwaite. A dán csatár a tavalyi szezon elején megsérült, és amikor visszatért sérüléséből, alig szerepelt a csapatban Xavi alatt.

Braithwaite végig kitartott amellett, hogy kizárólag a Barcelonában akarja folytatni a pályafutását, a klub viszont egyre frusztráltabb a hozzáállása miatt. Figyelmeztették Braithwaite képviseletét, hogy drasztikus lépéseket tesznek, ha így folytatja.

A dán úgy tűnik, meg van győződve arról, hogy kemény munkával értékes játékperceket szerezhet a Barcelonában a következő szezonban, de a Camp Nou technikai részlege ugyanilyen biztos benne, hogy a következő idényben már egy percet sem fog játszani. Több ajánlat is érkezett a Valenciától és a Celta Vigótól is, de Braithwaite eddig minden opciót elutasított.

Braithwaite az elmúlt szezonban helyenként hasznosnak bizonyult a Barcelona számára, de végül elvesztette a helyét a csapatban. Úgy tűnik, nem tudja hozni azt a szintet, amit Xavi a csatáraitól elvár. Ettől függetlenül Braithwaite-nak jogában áll kitölteni a 2024-ig szóló szerződését, ahogy azt sokan tennék.

Fotó: football-espana.net