A Milan a Club Brugge tehetség, Charles De Ketelaere leigazolásán dolgozik

Charles De Ketelaere Club Brugge

Bár a címlapok nagy részét Noa Lang foglalja el, a Milan a Club Brugge másik sztártámadójának, Charles De Ketelaere leigazolásán is dolgozik.

A Rossoneri azon dolgozik, hogy bővítse a Stefano Pioli edző rendelkezésére álló támadó potenciált, és ismét Belgium felé nézelődnek új tehetségek után.

Már széles körben elterjedt, hogy a klub célkeresztjükben van a Club Brugge támadó szélsője, Lang, aki a jobb és a bal oldalon egyaránt játszhat.

Klubtársa, De Ketelaere iránt is több hónapja tart az érdeklődés, és a Scudetto győzelem és az amerikai befektetők, a RedBird átvétel után megvan a forrásuk ahhoz, hogy meg is vagyék az ifjú tehetséget.

A Sportitalia és a Calciomercato.com szerint a Milan azon dolgozik, hogy a 30 millió eurós vételárat egy kicsit lejjebb alkudja.

A kreatív középpályás De Ketelaere csak nemrég töltötte be a 21. életévét, és már hat válogatott fellépése van Belgium színeiben, amelyeken egy gólt szerzett.

A Club Brugge akadémiáján nevelkedett, és az idei szezonban 49 tétmérkőzésen 18 gólt szerzett és 10 asszisztot adott.

A levegőben is erős támadó középpályás sokoldalsága miatt akár középcsatárként is bevethető.

Maldiniék bíznak abban, hogy a hosszú hónapok óta tartó munkájuknak köszönhetően ők lehetnek a favoritok De Ketelaere megszerzésére.