Paolo Dybala

MTI

Paulo Dybala siet új klubot találni, és olaszországi hírek szerint Spanyolországban köthet ki. A Real Madrid és az Atletico lehet a két új kérő.

Az argentin támadó már hónapok óta tárgyalásban áll az Interrel, de a tárgyalások mostanra elakadtak. A Serie A bajnoka Fabrizio De Vecchi közvetítővel fog találkozni, de már világossá tették, hogy nem emelik az ajánlatukat.

Az Inter már biztosította Romelu Lukaku szolgálatait, aki kölcsönben tér vissza a Chelsea-től, így nem sietnek megállapodni Dybalával. Gazdasági okok miatt ráadásul legalább két csatárt is el kell adniuk, mielőtt szerződtetnék a Juventus korábbi sztárját.

Dybala viszont nem számított arra, hogy június végén klub nélkül marad, és siet, hogy új klubot találjon.

A Real Madrid és az Atletico is felmerült, mint opció a La Joya számára, de csak akkor, ha eladják néhány csatárukat. A Tuttosport szerint Carlo Ancelotti rajong a 28 éves játékosért, és akkor lépne, ha Marco Asensio távozna.

Ugyanígy El Cholo is szívesen dolgozna együtt honfitársával, Dybalával, de a Colchonerosnak jelenleg nincs helye támadásban, így még nem tettek hivatalos ajánlatot Dybaláért.

A Roma és a Milan is figyeli a helyzetet, de az argentin Bajnokok Ligája-focit szeretne játszani, amit a Giallorossi nem tud felajánlani, míg a Serie A bajnokai nem tudják garantálni neki a kívánt fizetést.

Fotó: MTI