Roma hivatalos ajánlatot tesz Paulo Dybalának

Paulo Dybala

A Roma hivatalos ajánlatot tesz Paulo Dybalának, akinek ügynöke tárgyalásban áll az Interrel is, írja az argentin televízió

A Roma hivatalos ajánlatot tett Paulo Dybala nyári, szabad átigazolással történő leigazolására, és az Inter hamarosan követi a saját ajánlatával.

Mindezt a TyC Sports argentin műsorszolgáltató szerint, akik arról számolnak be, hogy a Giallorossi már lépett a 28 éves játékos leigazolásának érdekében, de a Nerazzurri már tárgyalásban áll az ügynökével, és készen áll arra, hogy saját ajánlatot tegyen.

Az Inter az első számú esélyes arra, hogy idén nyáron leigazolja Dybalát, de konkurenciából nincs hiány, a Serie A-s riválisok közül a Roma a legérdeklődőbb csapat.

A TyC Sports szerint a Giallorossi már előállt az első ajánlattal, hogy megpróbálják meggyőzni az argentint, bár azt nem tudni, hogy milyen ajánlatot tesznek, és azt sem, hogy a játékos hogyan fog reagálni.

A Nerazzurri az elkövetkező napokban lépni fog, hogy megpróbálja megszerezni Dybala aláírását, mivel úgy tűnik, hogy a verseny a szerződtetéséért egyre élesedik, és a hivatalos ajánlatok kezdenek beérkezni.
Fotó: Facebook