Válogatott holland védővel erősített a Manchester United

Tyrell Malacia Manchester United

Fotó: Manchester United Twitter

A Manchester United megerősítette, hogy a Feyenoord holland balhátvédje, Tyrell Malacia 15 millió euró ellenében csatlakozott a klubhoz, és 2026 júniusáig szóló szerződést írt alá, amely további egy évvel meghosszabbítható.

A holland védő 136 alkalommal lépett pályafutása során pályára a Feyenoord színeiben, és az U16-osoktól a válogatottig minden szinten képviselte hazáját, és öt teljes nemzetközi válogatottságot szerzett.

Tyrell Malacia így nyilatkozott: „Hihetetlen érzés, hogy a Manchester Unitedhez csatlakoztam. Ez egy új fejezet számomra, egy új bajnokság, új csapattársakkal és egy óriási menedzserrel [Erik ten Hag] az élen.

„Az Eredivisie-ben az ő csapata ellen játszottam, tudom, hogy milyen kvalitásai vannak, és mit követel meg a játékosaitól.”

„Bár tudom, hogy még mindig fiatal vagyok, de tovább fogok fejlődni, megígérhetem a United szurkolóinak, hogy mindent beleadok majd a pályán, valahányszor a piros mezbe bújok. Mindig hálás leszek a Feyenoordnak mindazért, amit nekem és a családomnak adtak.”

Forrás: manutd.com

Fotó: Manchester United Twitter