Cristiano Ronaldo manchester united

Cristiano Ronaldo Facebook oldala

A portugál sztár el akarja hagyni a Manchester Unitedet, a Bayern pedig a lengyel esetleges barcelonai átigazolásának pótlására gondol.

Ahogy telnek a napok, úgy válik egyre világosabbá Cristiano számára, hogy a Manchester Unitednél töltött ideje véget ért. Mint arról korábban beszámoltunk, a portugál sztár fontolgatta a folytatást az Old Traffordon, de csak néhány óra kellett ahhoz, hogy megváltozzon a döntése: távozni akar. A következő célpontja pedig München lehet. Tekintettel arra, hogy Lewandowski feltartóztathatatlanul távozni akar a Bayerntől, a német klub fontolgatja, hogy a lengyel által hagyott űrt az ötszörös aranylabdással tölti be, ami története egyik legfontosabb szerződtetése lenne.

Ha Lewandowski Barcelonába távozása a nyár egyik nagy sztorija lesz, az sem lenne kevésbé, ha Cristiano Ronaldo érkezne helyette a német bajnokhoz. A portugál sztár környezete már tud a Bayern érdeklődéséről, és kedvezően szemléli az akciót. Azonban több kérő is van az asztalán.

Haaland és Darwin Núñez érkezése a Manchester Cityhez, illetve a Liverpoolhoz, valamint az a passzivitás, amellyel a United az átigazolási időszakot kezdte, azt eredményezte, hogy Cristiano elvesztette a reményt, hogy a következő szezonban címekért küzdhet jelenlegi klubjával. A portugál sztár nem szeretné utolsó szezonját, vagy egyik utolsó szezonját az élvonalban tölteni anélkül, hogy ne gyarapíthatná trófeaszekrényét. Ezért akarja elhagyni az Old Traffordot. A Bayern viszont biztosítja, hogy a Bundesligáért harcoljon, és a Bajnokok Ligája egyik erős esélyese.

A Bayern jó úton halad, hogy az átigazolási piac királya legyen, ha sikerül Cristiano szerződtetése. Mané szerződtetése után a portugál sztár érkezése álomcsatársort adna a Bayernnek. Ez a két sztár csatlakozna Müllerhez, Sanéhoz, Comanhoz, Gnabryhoz… sokak számára a világ legjobb csatársora lenne.

Forrás: AS.com

Cristiano Ronaldo Facebook oldala