A Manchester United 63 millió fontos Frenkie de Jong alternatívát céloz meg

Sergej Milinkovic Savic

S.S. Lazio Facebook

A Manchester United állítólag a Lazio középpályását, Sergej Milinkovic-Savicot veszi célba.

A Vörös Ördögök határozottan szemet vetettek a Barcelona sztárjára, de Jongra, és a klubok között állítólag 71,5 millió fontos megállapodás született. A tárgyalások azonban azóta megrekedtek, miután a Daily Mail értesülései szerint De Jongnak nem áll szándékában csatlakozni a Premier League óriásához.

Most az olasz La Lazio Siamo Noi arról számolt be, hogy Milinkovic-Savicot, akit a Transfermarkt jelenleg 63 millió fontra értékel, De Jong lehetséges alternatívájaként azonosította a MU. A 27 éves szerb játékost 2024 nyaráig köti szerződés a Lazióhoz, és már kifejezte azon vágyát, hogy a nyáron elhagyja a Laziót és egy európai topklubhoz csatlakozzon.

Erik ten Hag már egy középpályást szerződtetett a nyáron, miután ingyenesen megszerezte Christian Eriksen szolgálatait. A manchesteri klubnak azonban több tehetségre van szüksége a középpálya közepén, miután elvesztette Paul Pogbát, Jesse Lingardot, Andreas Pereirát, Nemanja Maticot és Juan Matát. Bármi is történik a nyáron, várhatóan a United újabb középpályás szerződtetését fogja végrehajtani, legyen az de Jong vagy egy alternatíva.

Forrás: caughtoffside.com