A PSG érdeklődik Nicolo Barella és Milan Skriniar iránt

Nicolo Barella Inter

A PSG érdeklődik Nicolo Barella és Milan Skriniar iránt, akik mindketten megerősítették, hogy az Internél szeretnének maradni.

A Paris Saint-Germain érdeklődne a középpályás Nicolo Barella és a védő Milan Skriniar iránt is, de egyikük sem akarja elhagyni az Intert a nyáron.

Ezt az FCInterNews olasz hírportál írja, akik arról számolnak be, hogy a Nerazzurri elutasította a francia bajnok ajánlatát a két játékosért, és a két játékos nem érdekelt a távozásban.

A PSG nemrégiben kinevezett sportigazgatója, Luis Campos nemrég találkozott az Inter vezetőivel, a találkozó fő célja az volt, hogy Campos megtudja, lehetséges-e Barella és Skriniar átigazolása.

Az Inter egyelőre egyértelmű jelzést adott Camposnak, hogy egyikük sem eladó, és a párizsiaknak máshol kell keresgélniük.

Azonban, különösen annak fényében, hogy az Internek jelentős nettó nyereséget kell termelnie az átigazolási időszakban, az álláspontjuk változhat, bár a játékosok mindketten megerősítették, hogy inkább maradnának a nyáron, bármi történhet az Inter kulcsjátékosaival.