expekt

Az Expekt az egyik legrégebben jelen lévő fogadóiroda az online piacon. Működési engedélyét 1999-ben kapta meg a Máltai Szerencsejáték Felügyelettől. Az eredetileg skandináv székhelyű bukméker már több mint 22 éve szolgálja ki a világ minden tájáról érkező fogadókat 21 nyelven, akik 100%-ban elégedettek az Expekt szolgáltatásaival.

Az ügyfelek elégedettségéhez hozzájárulnak a magas oddsok, ugyanis az iroda kínálja a piacon az egyik legnagyobb szorzókat. De a játékosok a folyamatosan frissülő promóciók miatt is visszajárnak nap mint nap a bukihoz, ugyanis nem csak az új, de a régi ügyfelek is fontosak a fogadóiroda számára. Ha valaki úgy dönt, hogy regisztrál, fogadásait akár mobilon keresztül is megteheti, így bárhol és bármikor megjátszhatja kedvenc eseményét.

AZ EXPEKT FOGADÓIRODA JELLEMZŐI
Weboldal Expekt
Nyelv magyar
Ügyfélszolgálat e-mail, kapcsolat platform az Expekt oldalán
Pénznem Forint
Befizetési lehetőségek Moneybookers, VISA, Mastercard, Neteller, Webmoney, Ukash, Paysafecard, Banki átutalás
Kifizetési lehetőségek Moneybookers, VISA, Banki átutalás, Neteller, Wbmoney
Minimum befeizetés 1.300 Ft
Minimum kifizetés 3.000 Ft
Minimum tét 0,1€-val megegyező Ft
Sportfogadás bónusz 6.000 Ft első befizetőknek
Casino bónusz Hűségklub – gyűjtsd a pontokat és váltsd be kaszinó kreditekre
Póker bónusz 2.000 $ maximum + 1.000 $-os freeroll jegy
EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK
Mobil fogadás Az Expekt több mint 10 éve van a piacon és sikerét annak is köszönheti, hogy halad a korral, így természetesen mobileszközről is elérheted az irodát legyen androidos telefonod vagy iPhone-od!
Élő közvetítések Fogadj és nézd a meccseket élőben az Expekt oldalán és csípd meg a legmagasabb oddsokat!
Élő eredmények Kövesd a meccsek eredményeit élőben az Expekt!-nél! Ha már úgy is itt fogadsz miért néznéd máshol az élő eredményeket?
Statisztikák A pontosabb tippeléshez elengedhetetlen a statisztikák végigböngészése. Ebben segít neked az Expekt, ugyanis minden népszerű sportág fontos statisztikáját megtalálod az oldalon!
Élő kaszinó Ezentúl nem kell igazi kaszinóba járnod, ugyanis az Expekt elhozza neked. Valódi krupiék segítségével élheted ki szenvedélyed saját foteledből!
Póker, kaszinó, játékok A fent említett élő kaszinón kívül az Expekt rendelkezik hagyományos online kaszinóval, ahol a black-jack-től a rulettig bármit kipróbálhatsz, de benézhetsz a pókerterembe is, ahol egy jó társaság és számos ajándék vár rád!

Regisztrálj most az Expekt oldalára, fogadj élőben a legjobb oddsokon és markold fel a 6.000 Ft sportfogadás bónuszod!