Sportingbet

Sportingbet

Az 1997-ben alapított Sportingbet a világ egyik legnépszerűbb fogadóirodája, amely elsőként lépett be a magyar piacra, így máig hazánkban is töretlen a sikere. Az iroda kitartó munkájának köszönhetően 2007-ben felült Európa sportfogadó trónjára, ugyanis ebben az évben a kontinens legjobb bukmékerévé választották.

Ha mindent felszeretnénk sorolni, ami miatt a Sportingbet mai napig vezető szerepet tölt be piacán napestig itt ülhetnénk, így csak a legfontosabbakat említjük meg. Az iroda olyan hűségprogramot szervezett tagjainak, amely által mindenki havi szinten több ezer vagy akár több millió Ft bónuszhoz juthat 1.500 ft-tól egészen 2.000.000 Ft-ig! Az új tagok első befizetésükre több tízezer Ft bónuszban részesülnek befizetéstől függően. E mellett naponta újabbnál újabb promóciókkal kedveskedik regisztrált tagjainak. Ha már minden bónuszt megszereztél töltsd le a Sportingbet saját kiadású Profi foci fogadó kézikönyvét, amely által eredményesebb lehetsz a sportfogadásban.

Az iroda oldalán természetesen elérhetőek az élő közvetítések, a mobilfogadás, kipróbálhatod az élő és online kaszinót valamint a pókert több ezer € bónusszal!

A SPORTINGBET FOGADÓIRODA JELLEMZŐI
Weboldal Sportingbet
Nyelv magyar
Ügyfélszolgálat telefon, e-mail, kapcsolat platform a Sportingbet oldalán
Pénznem Forint
Befizetési lehetőségek Moneybookers, VISA, Mastercard, Banki átutalás, Neteller, Abaqoos
Kifizetési lehetőségek Moneybookers, VISA, Banki átutalás
Minimum befeizetés 2.500 Ft
Minimum kifizetés 2.500 Ft
Minimum tét 250 Ft
Sportfogadás bónusz 15.000 Ft ingyenes fogadás,  új Sportingbet bónuszprogram havi 1.500 Ft-tól 2.000.000 Ft-ig, egyéb havi bónuszok 70.000 Ft értékben
Casino bónusz Változó bónuszok ingyenes pörgetésektől a napi több 100€-ig!
Póker bónusz 1000€ bónusz + 1.000€-s freeroll jegy
EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK
Mobil fogadás Az iroda weboldalát a hagyományos mód mellett, mobilkészülékedről is elérheted. A Sportingbet oldaláról letöltheted az android és az iPhone alkalmazásokat. Add meg telefonszámod és mehet is a mobilfogadás!
Élő közvetítések Seria A, Bundesliga, tenisz, kosárlabda és minden népszerű sporteseményt élőben nézhetsz a Sportingbet oldalán, így egy helyen tekintheted meg a meccset és fogadhatsz!
Élő eredmények Ha véletlenül nem tudsz nyomon követni videón keresztül egy eseményt, akkor nézz be az élő eredmények részlegbe, ahol minden a Sportingbet oldalán szereplő sportágat követhetsz figyelemmel.
Statisztikák A focitól a kosárlabdán át a teniszig minden népszerű sportág statisztikáit megtalálod a fogadóiroda portálján, így pontosabban tippelhetsz választott mérkőzésedre.
Bónuszok A Sportingbet a bónuszvadászok Mekkája. Versenyről-versenyre, hónapról-hónapra újabb és újabb bónuszokat kaphat minden regisztrált ügyfél akár 2.000.000 Ft-ig. Legyen szó foci EB-ről, wimbledoni tenisz versenyről, kézilabda Vb-ről, a Sportingbeten biztos, hogy bónusszal fogadhatsz az adott eseményre.
Fogadó kézikönyv Az iroda saját kiadású könyve, a Profi fogadó kézikönyv, amely megmutatja, hogyan fogadj úgy, hogy hosszú távon biztos nyereséget termelj. Érdemes elolvasni, mindössze pár oldal!
Póker, kaszinó, játékok A Sportingbet nem csak a sportfogadásban jeleskedik, de az egyéb szórakoztató játékokban is magas színvonalat nyújt ügyfeleinek és nem utolsó sorban kiváló bónuszokat, legyen szó, hagyományos online vagy élő kaszinóról, pókerről és egyéb játékokról!

Regisztrálj most a Sportingbet fogadóirodához és markold fel az akár havi 2.000.000 Ft bónuszod!