Betclic

A Betclic a feltörekvő fogadóirodák közé tartozik, de már így is hatalmas népszerűségnek örvend, külföldön és Magyarországon egyaránt.Köszönheti ezt megbízhatóságának, magas oddsainak és kitűnő bónuszainak, azok közül is a 11.000 Ft-os ingyenes, teljesen kockázatmentes fogadásnak, amely által a fogadó saját pénze kockáztatása nélkül próbálhatja ki az iroda légkörét.

A bukméker 2005-ben vált elérhetővé online, majd 5 évvel később hazánkba is megérkezett, így azóta az egész weboldal magyar nyelven is elérhető. A kezdeti nehézségek ellenére a hazai fogadók problémáit a lehető leggyorsabban orvosolják és a külföldi fogadók által is elérhető extra szolgáltatásokban részesülnek mint például az élő sport közvetítések, az élő eredménykövető, a mobil fogadás vagy a részletes statisztika. Az iroda főbb jellemzői az alábbi táblázatban olvashatóak.

A BETCLIC FOGADÓIRODA JELLEMZŐI
Weboldal Betclic
Nyelv magyar
Ügyfélszolgálat Magyar nyelven chat és e-mail (support@betclic.com)
Pénznem Forint
Be és kifizetési lehetőségek Moneybookers, VISA, VISA hitelkártya, Diners Club, Mastercard, Paysafecard, Banki átutalás, Neteller
Minimum befizetés 4.000 Ft első alkalommal, később 2.000 Ft
Minimum kifizetés 1 GBP-nek megfelelő Ft
Minimum tét 100 Ft
Sportfogadás bónusz 11.000 Ft kockázatmentes fogadás, így teljesen ingyen próbálhatod ki az irodát! Hívd meg barátod akció 1.500 Ft-ért!
Casino bónusz 50.000 Ft maximum, milliós jackpotok
Póker bónusz 200 € maximum
EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK
Mobil fogadás Okos telefonodról már a világ bármely pontjáról fogadhatsz a Betclic mobil segítségével!
Élő közvetítések A Betclicen nem maradsz le semmiről. Az élő videó közvetítések segítségével foci, kosárlabda, tenisz és még számos népszerű sportágakat követhetsz nyomon!
Élő eredmények Miért keresnél külön eredménykövetőt, amikor a Betclic oldalán minden sporteseményt élőben követhetsz!?
Statisztikák Mielőtt fogadsz érdemes megnézni az adott sportág, adott csapatainak statisztikáit, így nagyobb esélyed lesz a helyes tippelésre!
Póker és kaszinó A Betclic póker és kaszinó oldala, hatalmas jackpotokkal és bónuszokkal vár. E mellett részletes útmutatót is találsz az adott játékokhoz!

Regisztrálj most a Betclic oldalára és fogadj kockázatmentesen 11.000 Ft-ig!