Betfair

A Betfair a világ legnagyobb online fogadóportálja. A társaság 2000-ben jött létre, amikor is formabontó módon fogadási tőzsdét hozott létre, amelyre az előtt még nem volt példa. A tőzsde rendszernek köszönhetően a sportfogadás szerelmesei maguk határozhatják meg, hogy milyen oddson szeretnének fogadni valamint ők is kínálhatnak szorzókat a különböző sporteseményekre, így a bukméker szerepét is betölthetik.

A Betfair oldalán a több mint hárommillió fogadó naponta ötmillió tranzakciót bonyolít le. A zökkenőmentes működésért világszerte több mint 2000 alkalmazott felel. Az iroda megbízhatóságát és népszerűségét mi sem bizonyítja jobban mint, hogy 2003-ban és 2008-ban is elnyerte a Queens Awards-ot, vagyis az angol királynő díját, valamint a Manchester United és az FC Barcelona hivatalos partnere.

A fogadóiroda honlapján a fogadáson kívül kipróbálhatod a pókert, kaszinót, arcade és az úgynevezett exchange játékokat. Ezen felül több bónuszt is igénybe vehetsz és a back-lay fogadás rendszerrel több ingyenes fogadást is köthetsz! A fogadó tőzsde működésének alapjait megtudhatod a következő videóból!

A BETFAIR FOGADÓIRODA JELLEMZŐI
Weboldal Betfair
Nyelv angol (magyar nyelv hamarosan)
Ügyfélszolgálat Magyar nyelven e-mail (magyar@betfair.com)
Pénznem Euró, dollár, angol font, egyéb
Befizetési lehetőségek Moneybookers, VISA, Mastercard, Banki átutalás, Neteller, Abaqoos, ECO Card, ClickandBuy, Csekk, Western Union
Kifizetési lehetőségek Moneybookers, VISA, Banki átutalás, Neteller, Webmoney, Csekk, Paypal
Minimum befeizetés 10 €, $, Ł
Minimum kifizetés Nincs minimum
Minimum tét 2 €, $, Ł
Sportfogadás bónusz 1.000 € készpénz visszafizetési bónusz maximum
Casino bónusz 200 €, $, Ł maximum
Póker bónusz 2.500 $ maximum
EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK
Mobil fogadás A Betfair is halad a korral, így már bármilyen okostelefonról, legyen az iPhone, Blackburry vagy iPad megteheted a kiszemelt fogadásod!
Élő közvetítések A Betfair oldalán az egyik legtöbbet közvetített sportág a lóverseny, de folyamatosan követheted élő videón keresztül a nagyobb tenisz bajnokságokat, a spanyol bajnokság küzdelmeit és egyéb sportágak fontosabb összecsapásait!
Élő eredmények Ha egy mérkőzésre nem elérhető az élő videó közvetítés ne aggódj, mert a Betfairen egy gyakran frissülő oldalon követheted nyomon több sportág eredményeit!
Statisztikák Nézz szét a Betfair széleskörű statisztikai adatai között minden sportágból és tippelj pontosabban!
Back és lay fogadás Mint fentebb leírtuk a Betfair nem hagyományos fogadóiroda. Köthetsz normál fogadást a back opcióval, de fogadhatsz egy adott kimenetel ellen is a lay oldalon!
Közösség Ha többet akarsz megtudni a Betfair rendszeréről, esetleg kérdéseket szeretnél feltenni nézz szét a fórumon (Community) és biztos, hogy mindent meg fogsz érteni!
Póker, kaszinó, játékok Ha a fogadáson kívül érdekel a kaszinó vagy a póker, esetleg kipróbálnád az exchange game-ket nézz szét a fogadóiroda egyéb oldalain és biztos, hogy nem fogod megbánni!

Regisztrálj most a Betfair oldalára, légy te a bukméker és markold fel az 1.000 €-s bónuszod!