Ousmane Dembele: A Bayern München is érdeklődik

Ousmane Dembele Barcelona

A Bayern München is csatlakozott azon klubok listájához, akik a Barcelona sztárját, Ousmane Dembele-t igyekeznek megszerezni.

A francia válogatott Dembele szerződése a jövő hónapban lejár a Camp Nouban, és nincs előrelépés a hosszabbítással kapcsolatban, annak ellenére, hogy Xavi a következő szezonban is szeretné megtartani őt.

Dembele valószínűleg az elkövetkező hetekben hozza meg végleges döntését a következő csapatáról, érdeklődőkben nincs hiány. Miután nem hívták meg Franciaország Nemzetek Ligája júniusi mérkőzéseire, akár még gondolkozni is lesz elég ideje.

A Mundo Deportivo értesülései szerint Borussia Dortmund korábbi szélsőjét több sztárcsapat is szeretné megszerezni: a pletykák szerint a Liverpool a Bayern München és a Chelsea is élénken érdeklődik.

Az egyetlen problémát a bajorok esetében Dembele valószínűsíthető magas fizetés igénye jelentheti, így emiatt még mérlegelik a lehetőségeiket, jelenleg Serge Gnabry szerződéshosszabbítására koncentrálnak. Ez erősen befolyásolhatja a Bayern lehetőségeit Dembele szerződtetésére.