Real Madrid vagy Liverpool? Tchouameni döntött a jövőéről

Aurelien Tchouameni

Aurelien Tchouameni monacói csapattársainak már elmondta melyik csapatot választotta. A beszámolók szerint Tchouameni számára a Real Madrid az elsődleges cél.

Ugyan a Liverpool is érdeklődik a 22 éves francia középpályás iránt, de még ők is elismerik, hogy a Madrid van előnyösebb pozícióban.

A spanyol klub és a játékos között jelenleg is folynak a tárgyalások, és a beszámolók szerint közel állnak egy 2027 nyaráig szóló szerződés aláírásához

Szintén folyamatban vannak a tárgyalások a Madrid és a Monaco között, bár a franciák 80 millió eurót kérnek a játékosért.

A tárgyalások várhatóan a Bajnokok Ligája döntője után gyorsulnak fel, amelyet május 28-án a párizsi Stade de France-ban rendeznek meg a Madrid és a Liverpool között.

A Madrid nagyon szeretné megszerezni Tchouameni aláírását, különösen miután lemaradt Kylian Mbappéról, miután úgy döntött, hogy mégis inkább marad a Paris Saint-Germain csapatában.

Minden szempontból egy top nyári érkezőt szeretne leigazolni a Madrid. Tchouameni pedig ilyen lenne. A katari világbajnokságon várhatóan Franciaországban kezdőként léphet pályára.

Fotó: facebook.com