Bwin

A Bwin a világ vezető online fogadóirodái közé tartozik. A társaság 1997-ben jött létre, majd 2002 óta a bécsi tőzsdén is jegyzik. Az iroda értéke évről évre növekszik, ugyanis világszerte több millió felhasználó veszi igénybe a bukméker szolgáltatásait.

A Bwin az élő fogadások terén az egyik vezető fogadóiroda. Szinte minden sportágra fogadhatunk, nincs olyan napszak, amikor nem találnánk élő fogadást az iroda oldalán. Természetesen a bónuszok sem utolsók, ugyanis az első befizetőknek mindig bónusz összeggel kedveskedik a buki, sőt, ha az új ügyfél egy ismerősét is a Bwinhez csábítja ő is meglepetés bónuszban részesül. Azonban a bécsi székhelyű vállalat bónuszpalettája nem merül ki ennyiben. Olyan VIP programot dolgoztak ki b’inside néven, amely által a „kis és nagy halak” is egyaránt kedvezményekben részesülnek, különböző versenyeken vehetnek részt és több ajándékra is igényt tarthatnak!

Az iroda munkatársai gyorsak, segítőkészek, a befizetés egyszerűen megoldható és a fogadó felület is az egyik legfelhasználóbarátabb a bukmékerek közül!

A BWIN FOGADÓIRODA JELLEMZŐI
Weboldal Bwin
Nyelv magyar
Ügyfélszolgálat e-mail, kapcsolat platform a Bwin oldalán
Pénznem Forint
Befizetési lehetőségek Moneybookers, VISA, Mastercard, Diners Club, Banki átutalás, Neteller, Freebet kártya, Ukash, Western Union Quick Pay
Kifizetési lehetőségek Moneybookers, VISA, Banki átutalás, Neteller, Western Union
Minimum befeizetés 2.500 Ft
Minimum kifizetés 7.200 Ft
Minimum tét 120 Ft
Sportfogadás bónusz 7.500 Ft első befizetőknek, mobil bónuszok, b’inside VIP program
Casino bónusz 200 € maximum
Póker bónusz 500 $ maximum + 10 jegy + 1.000 market pont
EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK
Mobil fogadás A Bwin mint az egyik legnagyobb bukméker természetesen rendelkezik mobil fogadási platformmal, így legyél bárhol a világon, fogadhatsz kedvenc sportágadra.
Élő közvetítések Legyen szó teniszről, fociról, kosárlabdáról és más népszerű sportágakról a Bwin oldalán nyomon követheted élőben, így, ha nem adja a Tv a kiszemelt meccset, amelyre fogadtál, a Bwin platformján is végig izgulhatod azt.
Élő eredmények Ha már egyszer regisztrálva vagy a Bwinen miért használnál más élő eredménykövetőt? Itt szinte minden jegyzett sportág, jegyzett bajnokságának eredményét élőben követheted végig!
Statisztikák Széleskörű statisztikával is kedveskedik a Bwin minden ügyfelének, így tényleg nem kell különböző statisztikai oldalakat böngészned fogadásod megtételéhez!
B’inside A B’inside egy olyan VIP program, amelyet a Bwin előtt egyik fogadóiroda sem nyújtott ügyfeleinek. Gyűjts pontokat fogadásaiddal és váltsd be azokat készpénzre, utazásra, elektronikai felszerelésekre vagy egyéb értékes ajándékokra!
Lóverseny Ha szereted a lovakat és nem csak nézegetni szereted őket, de meg is tippelnéd, hogy ki lesz a befutó egy-.egy lóversenyen, akkor is megéri regisztrálni az irodához, ugyanis naponta több eseményre is fogadhatsz Angliától az USA-ig!
Póker, kaszinó, játékok A Bwin nem csak sportfogadásban, de a pókerben, kaszinóban és egyéb szórakoztató játékok terén is vezető szerepet tölt be a szerencsejátékipari vállalatok körében! Az új és régi ügyfelek egyaránt bónuszokban és minőségi kiszolgálásban részesülnek!

Regisztrálj most a Bwin oldalára, fogadj élőben a legjobb oddsokon és markold fel a 7.500 Ft sportfogadás bónuszod!